Mokymai
lapkritis
21
Cirkadinis laiko planavimas
Zoom
250 + pvm

Šie mokymai, tai lektoriaus nueito asmeninio kelio rezultatas nuo sušlubavusios atminties po Covid-19, panirimo į efektyvumo paieškas iki startuolio sukūrimo ir iširimo. Jokių dalykų, kurie nebuvo išbandyti personaliai.

Laiko planavimas cirkadiniu ritmu, tai proto ir laiko efektyvumas, asmeninio ir komandinio protinio darbo priemonių sistema, besiremianti neuromokslo ir praktikoje pasitvirtinusiais dėsniais.

Paverskite savo darbą įdomiu, lengvu ir šviesiu. Dirbkite ir gyvenkite pavydėtinai produktyviai ir sveikai. Atminkite – jūsų darbo rezultatai neatsiejami nuo jūsų kūno būsenos. Galite dirbti sunkiau arba lengviau, renkatės jūs – jokios prievartos – svarbu žinoti galimybes. Dirbate vienas ar su komanda, jūsų  veiklos efektyvumas gali padidėti 20-30%. Ar tai reiškia dar daugiau darbo/rezultatų ir geresnę finansinę padėtį? Jei tik patys to norėsite.

Suformuokite savo gyvenimo rėmus, kurie išlaikys jus ne tik atspariais išorinėms įtampoms, bet ir pakels į kitą intelektinio produktyvumo lygį.

Mokymų temos:

  • Cirkadinis ir dienos laiko planavimas
  • Smegenų varikliai (miegas, maistas, fizinė veikla, temperatūra, šviesa)
  • Dėmesio treniravimas ir savihipnozė
  • Rytinių ir vakarinių įpročių analizė ir pokyčių planas.

 

„Tavo sėkmės lygis retai kada viršys Tavo asmeninį išsivystymą, nes sėkmę pritrauki savimi“ sakė Jim Rohn.

“Žmonės nevaldo savo ateities, jie valdo savo įpročius ir jų įpročiai valdo jų ateitį” sakė F. M. Alexander

 

Kasdienio (dažniausiai pasikartojančio) ciklo valdymas iš esmės yra nukreiptas į harmoningą savo asmeninio ir profesinio gyvenimą suderinimą. Neauginant savęs, tiek profesinis, tiek asmeninis gyvenimas neatrodys produktyvus, norėsite daugiau, o rezultatai ateis sunkiai. Ir šioje vietoje neraginu daug dirbti, atvirkščiai, reikia ne daug dirbti, o išdėlioti savo dieną taip, kad rezultatai ateitų lengviausiu keliu.

Mokymų metu Jūs sudarysite savo dienos rutiną, kuri apims tiek tiek fizinę, tiek protinę veiklą, kurios papildys ir pastiprins vieną kitą. Savo dieną Jūs pradėsite aiškiai žinodami, kas tą dieną yra svarbiausia ir kaip geriausiai išnaudoti tą laiką, kurį turime mes visi – savo brangias ir neįkainojamas 24 valandas paroje. Iš parų susideda savaitės ir mėnesiai, bet turbūt sutiksite, kad sunku valdyti savaitės planą, jei nevaldai dienos.

Mokymus veda
Dainius yra vienas Brainsome įkūrėjų, praktiškai išbandęs viską, kuo pasidalins per mokymus. Brainsome - jau iširęs startuolis, kuris kūrė, telefoninę programą, skirtą didinti smegenų veiklos efektyvumą kasdienių gyvenimo įpročių pagalba.
Dainius Urbanavičius
Susisiekime